Sambo?

Sitter och kollar pa hus/lagenheter med John och drommer om att bli sambo. Har raknat lite och har kommit fram till att det skulle bli billigare for oss att hyra ett litet hus med ett eller tva sovrum + kok, badrum och vardagsrum an att hyra ett litet rum i vara studenthus.

Betalar ca 3200kr i manaden nu for ett rum och delat badrum/kok (vi ar 4 stycken i huset). Da ar visserligen gasen och elen inraknad ocksa, men internet far vi sta for sjalva (ca 150kr var/manad). De husen som vi kollat pa nu skulle vi betala ca 4000kr i manaden for, och eftersom vi ar tva sa blir det da 2000kr/manaden var! Visserligen maste vi betala elen och gasen da, men den ligger enligt John pa ca 300kr/manaden, alltsa 150kr var. Och sa 150kr for internet da.

Sa totalt sa blir det 3350kr/manad i studenthus (da har man bara ett litet rum som sagt) och 2600kr/manad i ett vanligt hus (ett eller tva sovrum, plus vardagsrum och eget kok och toa)! Det svara blir bara att fa ett hus som ligger pa ratt avstand, annars sa far vi sta ut i studenthusen ett ar till eftersom vi inte far bryta kontrakten forrens efter ett ar... Men jag letar vidare! Tradgard vill vi ju ha ocksa sa att illrarna kan fa bo utomhus ocksa, det skulle de nog alska! :) (Och sa blir det ju sa mycket lattare att halla det stadat inomhus..)



Kommentarer
Postat av: Emelie

Aww vad mysigt :D

2009-09-02 @ 15:16:24
URL: http://emelievanamnet.blogspot.com
Postat av: Paulina

Åh, såpass alltså! Skulle vilja ha hus med, men mest för att ha något att dona i, tänk vad man skulle kunna handla och inreda om man hade en gnutta mer pengar än "knorr över dyra nudlar" ;) Hoppas du hittar ngt som passar!

2009-09-04 @ 23:28:32
URL: http://paulinaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0