Forsta dagen pa jobbet

Och det var val sadar. Mycket att halla i huvudet, ont i benen eftera att ha statt och gatt i 9 timmar och deppig som aldrig forr. Men det blir val battre antar jag.. Just nu hatar jag att ha ett jobb. Ratt ironiskt med tanke pa att jag kampat sa for att fa ett..

Jag vill bara hem till mamma och bara sitta pa verandan dagarna i anda och dricka saft och spela kort och latsas att omvarlden inte existerar.

 

 

 



2009-04-24 19:55

KOMMENTARER:

Emelie
Emelie Ni är lika :O
Em
Em HAHAHA! Jag skrev en jattelang kommentar precis med ordet h*ra i - inte som i det fula ordet
utan med tva prickar over o:et. & sa blev kommentaren bannad pga ''otrevligt spam''. Hurra!

Anyways, vad jag ville saga var att forsta dagen/veckan ar alltid tuff. Min allra forsta dag pa hotellet blev jag tranad av en tjej som var sa trott pa nyanstallda att hon gjorde allt for att jag skulle sluta. En gang bad hon mig tex. hamta apelsinjuice i en kanna, sa jag tog en kanna & gick bort till juiceapparaten & borjade fylla den. Nar jag fyllt halva kom hon fram, skrattade & sa sa hogt hon kunde, sa att alla skulle h*ra (dar har vi ordet!), ''men lilla van, hur trog ar du egentligen? vad ska du med juice till? det ar lunch nu, ingen behover den. akta sa inte chefen ser dig, han blir galen om han ser att du slosar sadar! - & du, FRAGA nasta gang, om du inte vet vad du ska gora.'' Jattekul!

Hoppas det blir battre for dig snart - det kommer det bli, du maste ju bara fa in
alla nya rutiner & sant :)
Paulina
Paulina Det är väl inte så konstigt egentligen.. Innan ser man bara fördelarna; bättre ekonomi, vilket man så desperat behöver. När man väl börjar hinner de andra bitarna ikapp en; stressen, tidsbristen och den psykiska biten, speciellt om man inte mår riktigt bra innan. Jag hoppas att det löser sig för dig gumman!
pelle
pelle Människan är aldrig;P Men vad nöjd med jobbet ditt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0